امروزه شیوع پوکی استخوان و بیماری‌هایی مانند آرتروز به‌ویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است . بر اساس مطالعات انجام شده پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ‌ومیر در جهان است و از هر ۴ نفر بالای ۲۵ سال، یک نفر مبتلا به آن است. سنجد یک خوراکی شگفت انگیز برای پیشگیری و درمان پوکی استخوان است.؛ مصرف سنجد، کلیه‌ها را گرم و بواسیر را درمان می‌کند.؛ بازوان و ساق‌ها را نیرومند می‌کند.

سنجد، عفونت ریه را خشک و آب‌آوری شش‌ها را درمان می‌کند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع می‌کند.

سنجد خاصیت آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می‌رود. برای آشنایی بیشتر  با خواص معجزه آسا سنجد و نحوه تهیه و مصرف پودر سنجد همراه ما باشید.

خواص سنجد

 

پودر سنجد را چگونه تهیه و مصرف کنیم

اگر می‌توانید، خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیاب کنید اما اگر آسیاب ندارید یا نگران هستید، هسته سنجد، آسیاب شما را خراب کند، می‌توانید پودر سنجد آماده تهیه کنید.

یک قاشق غذاخوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان‌وعده میل کنید.

با ۱۴ روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنید؛ ۷۰ یا ۷۲ روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.

از دیگر فواید سنجد می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  1. سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ این خوراکی معجزه آسا  جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم برای سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بی‌نظیر است
  2. هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند.
  3. هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند.
  4. و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیرخوار می‌شود.
  5. آسیاب‌شده سنجد با هسته آن درمان ساده‌، عالی و بی‌خطر برای آرتروز، روماتیسم و پوکی استخوان است.
  6.  بهترین دارو برای رفع کمبود ویتامین C و K در بدن است
  7. دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی است
  8. خاصیت ضدالتهابی دارد و التهابات معده و روده را می‌زداید
  9.  ضداسهال و قابض است؛ جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان است
  10. پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می‌کند
  11.  ضد تب و درد است
  12.  بادشکن و ضدنفخ است
  13. مصرف سنجد مقوی قلب است
  14. سردردهای سرد، سوداوی و بلغمی را تسکین می‌دهد
  15. پودر هسته آن، غضروف‌ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می‌توان آن را با شیر میل کرد
  16. از گل آن برای التیام زخم‌ استفاده می‌شود
  17.  کم‌کالری و مقوی معده است
  18. سنجد پخته‌شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌کند و برای رشد مو مفید است
  19.  پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می‌کند.
  20. مصرف سنجد،بازوان و ساق‌ها را نیرومند می‌کند

مطالعه بیشتر: اگر زانو و کمردرد دارید این مطلب را بخوانید

سلب مسئولیت: منبع این مطلب این سایت بوده و باز نشر توسط سایت مدیک بلاگ بر مبنای تایید بر محتوای آن نمی باشد.