سالم‌خبر: یک پژوهشگر حوزه دارو، گفت: تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر از جمله بیماران دیابتی، آسم ، بیماری‌های انسدادی ریه COPD، بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی، بیماران سرطانی، بیماران مبتلا به اختلالات قلبی عروقی و افراد مبتلا به اختلالات خودایمنی؛ ضروری است. کودکان، زنان باردار و افراد سالمند به ویژه بالای ۶۵ سال از دیگر گروه‌های پرخطر کاندید ضروری دریافت واکسن آنفلوانزا هستند.

فرهاد مددنژاد همچنین افزود: آنفلوانزا یک بیماری حاد دستگاه تنفسی است که به وسیله تیپ‌های مختلف ویروس آنفلوانزا

تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر از جمله بیماران دیابتی، آسم ، بیماری‌های انسدادی ریه COPD، بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی، بیماران سرطانی، بیماران مبتلا به اختلالات قلبی عروقی و افراد مبتلا به اختلالات خودایمنی؛ ضروری است ایجاد می‌شود. ویروس آنفلوانزا می‌تواند منجر به بیماری متوسط تا شدید در افراد شود. این بیماری حتی می‌تواند برای برخی از افراد بسیار کشنده باشد. ویروس آنفلوانزا در افرادی که بیماری زمینه‌ای و یا سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند، بیماری شدیدتری را ایجاد می‌کند.

این پزشک همچنین یادآور شد: تزریق واکسن آنفلوانزا بهترین و مؤثرترین راه پیشگیری از ابتلاء به آنفلوانزا و خطرات بالقوه ناشی از این بیماری است.

مددنژاد گفت: کمیته واکسیناسیون کشوری آمریکا، واکسیناسیون سالانه را به عنوان مؤثرترین راه پیشگیری از آنفلوانزا

کودکان، زنان باردار و افراد سالمند به ویژه بالای ۶۵ سال از دیگر گروه‌های پرخطر کاندید ضروری دریافت واکسن آنفلوانزا هستند برای تمام افراد بالای ۶ ماه توصیه می‌کند. بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا، دهم شهریور تا دهم آبان است؛ اگر واکسیناسیون در این بازه زمانی امکان پذیر نبود توصیه می‌شود که تا پایان دی ماه حتماً تزریق صورت گیرد.

مددنژاد با اشاره به تولید واکسن آنفلوانزا در داخل کشور، گفت: واکسن تولید شده توسط متخصص دانش بنیان کشورمان یک واکسن نوترکیب چهار ظرفیتی حاوی ذرات پروتئینی ویروسی است که در برابر بیماری‌های ناشی از ویروس‌های زیرگروه A و B آنفلوانزا به صورت فعال، ایمنی زایی ایجاد می‌کند که بر اساس سویه های اعلامی سازمان

بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا، دهم شهریور تا دهم آبان است؛ اگر واکسیناسیون در این بازه زمانی امکان پذیر نبود توصیه می‌شود که تا پایان دی ماه حتماً تزریق صورت گیرد بهداشت جهانی برای امسال تولید شده است.

وی افزود: واکسن نوترکیب تولید داخل فاقد هر گونه پروتئین با منشأ تخم مرغ، آنتی بیوتیک و یا مواد نگهدارنده است. این واکسن به دلیل فرایند تولید نوترکیب با فناوری بالا، حساسیت زایی کمتری نسبت به واکسن‌های تولید شده بر پایه تخم مرغی موجود در ایران دارد. از دیگر مزایای مهم این واکسن نوترکیب می‌توان به خلوص ۹۵ درصدی، محافظت ۳۰ درصد بیشتر در برابر ویروس آنفلوانزا، استفاده از پروتئین‌های ویروسی و عدم استفاده از تخم مرغ و تولید با فناوری جدید و به روز دنیا اشاره کرد./مهر

سلب مسئولیت: منبع این مطلب این سایت بوده و باز نشر توسط سایت مدیک بلاگ بر مبنای تایید بر محتوای آن نمی باشد.