کانتورینگ به متعادل سازی چهره اطلاق می شود که برخی افراد آن را با کمک لوازم آرایشی و استفاده از خطوط تیره و روشن معایب صورت پنهان می شوند، اما یکی از این روش ها مراجعه به پزشک پوست و زیبایی برای ایجاد برجستگی ها، متناسب سازی عرض و ارتفاع چهره با تزریق ژل های هیالورنیک اسید توسط پزشک مجرب است.
علم آناتومی
صورت شامل شریان ها، عروق خونی و عصبی فراوانی با حساسیت های خاص هر کدام است. برخورداری از دانش آناتومی لازمه انجام این کار است که باید توسط پزشک مجرب و حاذق انجام شود. پزشک برای انجام این کار نیاز به شرح حال کامل پزشکی و دارویی بیمار و تزریقات قبلی در صورت انجام دارد.
بیشتر بخوانید:نوشیدن زیاد آب و پیامدهای مخرب آن
علم زیبایی شناختی
قسمت بعدی و بسیار مهم انجام کانتورینگ با تزریق ژل هیالورونیک اسید علم زیبایی شناختی و دانش تناسب چهره است که در رشته های هنری دیگر مانند مجسمه سازی، نقاشی و گریم آموزش داده می شود، بنابراین در بخش زیبایی و پزشکی داشتن علم تناسب چهره نیاز است که تزریق ژل نه تنها بدون آسیب انجام شود بلکه تغییرات مطلوب و طبیعی را همراه دارد.
زوایه سازی صورت
زاویه سازی صورت یا کانتورینگ در صورت عدم وجود اطلاعات کافی نگران کننده است، اما کانتور و زاویه سازی صورت ب عنوان نوعی عمل زیبایی صورت توسط تعدادی از پزشکان مجرب و متخصص انجام می شود. چهره در عرض چند دقیقه تغییر می کند که باعث افزایش جذابیت فرد می شود.
عوامل زیادی روی زیبایی صورت تاثیر دارند. از دست دادن وزن، روند پیری پوست، استفاده از لوازم آرایش نامناسب و مصرف مواد غذایی بی کیفیت پوست صورت را تحت تاثیر قرار می دهد.
همین امر باعث افت اعتماد به نفس فرد و کاهش کیفیت و شادابی پوست می شود، همچنین زاویه های مناسب موجود در صورت نیز از بین می روند.
هنگام استفاده از روش های مختلف ترکیبی تزریق فیلر پوستی به منظور ایجاد کانتور طبیعی به چهره کانتورینگ صورت نامیده می شود. به طور معمول نواحی جهت زاویه سازی صورت گونه، چانه و فک هستند، اما در هر مورد از این نقاط مقدار فیلر مورد نیاز برای هر شخص متفاوت است. زاویه سازی صورت با ژل یا فیلر باعث بهبود ظاهر صورت و جوانسازی پوست می شود.
در واقع کانتورینگ صورت روشی بدون جراحی برای تقویت و تعریف زوایای طبیعی، طرح ها و ساختار صورت است تا صورت ظاهری تازه تر و جوان تر پیدا کند.
کانتورینگ یا زاویه سازی صورت این قسمت از بدن را زیباتر نشان می دهد. در اغلب موارد هم در زاویه سازی صورت از تزریق ژل یا فیلر و تزریق ضد چروک (بوتاکس) جوانسازی پوست استفاده می شود.
استفاده از تزریق فیلر در بهبود تناسب صورت انجام می شود که در این ژل از ماده اسید هیالورونیک برای زاویه سازی صورت استفاده می شود. استفاده از اسید هیالورونیک در تزریق ژل در صورت به بهبود ساختار پوست کمک می کند.
بیشتر بخوانید:راهکارهای طبیعی برای کاهش فشار خون بالا
میزان ماندگاری زاویه سازی صورت
نتایج زاویه سازی صورت تا یک سال می ماند. برخی اوقات از یک سال هم بیشتر است، اما بهتر است فرد هر ۶ ماه یک بار برای بررسی به مطب پزشک مراجعه کند.
ماندگاری زاويه سازي صورت با فيلر به طور قطع روشی دائمی نیست، اما بصورت کلی مدت زمان ماندگاری فیلر زاویه سازی صورت زیاد است.
عمر فیلرهای زاویه ساز صورت کمتر از یکسال یا برخی دیگر بیشتر است که مدت زمان ماندگاری زاویه سازی صورت به عوامل مختلفی مانند جنس فیلر استفاده شده، نوع تزریق و پزشک متخصص بستگی دارد.
توجه داشته باشید که فریب تبلیغات دروغین برخی مراکز را نخورید زیرا چیزی تحت عنوان فیلر دائمی زاویه سازی صورت وجود ندارد و تزریق فیلر و ژل زاویه سازی روش موقتی است.
عوارض جانبی زاویه دار کردن صورت
زاویه دار کردن صورت یا کانتورینگ توسط پرکننده های متفاوتی انجام می شود. برای این منظور باید با پزشک خود درباره مزایا و خطرات احتمالی روش و نوع پرکننده مورد استفاده صحبت کنید.
مهمترین پرکننده برای زاویه دار کردن صورت هیالورونیک اسید است. با توجه به مزیت های این ماده از آن برای جوانسازی پوست نیز استفاده می شود.
در واقع هیالورونیک اسید به صورت طبیعی در بدن همه موجودات زنده برای کمک به تولید کلاژن تولید می شود و با این روش از ایجاد ضایعات پوستی در افراد جلوگیری می کند.
در برخی افراد بنابر دلایلی این ماده به میزان کافی در بدن وجود ندارد که باید به صورت مصنوعی تولید شود. با تزریق این ماده در خطوط مختلفی از صورت فرم دهی صورت انجام می شود.
با توجه به مزایای هیالورونیک اسید نگران عوارض جانبی احتمالی آن نباشید زیرا هیچ گونه مشکل جدی بعد از زاویه دار کردن صورت ایجاد نمی شود. کانتورینگ صورت نیز مانند هر روش زیبایی دیگری می تواند بعد از تزریق پرکننده کبودی یا ورم را در محل های تزریق ایجاد کند.
از برخی عوارض جانبی این روش زیبایی می توان به کبودی یا التهاب پوست اشاره کرد که با مراقبت های توصیه شده توسط پزشک ظرف چند روز نخست بعد از تزریق بهبود می یابند. با این حال برخی از عوارض شایع بعد از کانتورینگ نیز عبارتند از:
- کبودی در نواحی تزریق
- تورم و ایجاد درد
- التهابات پوستی
- جابجایی ماده تزریق شده
- ایجاد عفونت زیر پوست
- پاره شدن رگ های خونی
گزارش: الهه زارعی
سلب مسئولیت: منبع این مطلب این سایت بوده و باز نشر توسط سایت مدیک بلاگ بر مبنای تایید بر محتوای آن نمی باشد.